17 Ağustos 2010 Salı

Bedava T-Shirt ve Ruj



ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BİR UYARIDA BULUNMAK ISTIYORUM ! SELINGIRLS'U HEPIMIZ TANIRIZ , BLOGUNDA BULUNAN BİR KAÇ BEDAVADA 'YANLIŞ LİNK & BİLGİLER' VAR VE ŞİFRENİZİ ÇALMA GİBİ BİR DURUM OLABİLİR !
HABERINIZ OLSUN ! ARKADASLARINIZI UYARIN !

Bu bedavalar için proxy ayarı gerekiyor.Proxy ayarlarını Mozilla Firefox kullanıyorsanız Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Ağ > Ayarlar Kısmındaki 'Vekil Sunucu' yazan yere 200.192.89.231 Port yazan yere 80 yazın ve enter'a basın.
Internet Explorer kullanıyorsanız Ayarlar > Internet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Bağlantısı > Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın kısmına 'Tık' koyun ve Adrese 200.192.89.231 B.Noktası yazan yere 80 yazıp Enter'a basın.Ayarlarınızı daha sonra bu sekilde düzeltebilirsiniz.Düzeltemezseniz bana helinsarilgan@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz.Adres cubuguna http://www.stardoll.com/tr/campaigns/oboticario_br/ yazın ve enter'a basın.Acılan sayfada uyelik girisi yapın ve ilk gösterdigim resimde yuvarlak içine aldıgım sarı kutunun icindeki yazıya tıklayın.T-Shirt Suitinizde , Ruj makyaj odanızda olacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©