17 Ağustos 2010 Salı

Bedava Köpek , Domuz & TV


Bu bedavalar için Proxy ayarları gerekiyor.
Proxy ayarlarını Mozilla Firefox kullanıyorsanız Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Ağ > Ayarlar Kısmındaki 'Vekil Sunucu' yazan yere 213.171.205.180 Port yazan yere 80 yazın ve enter'a basın.
Internet Explorer kullanıyorsanız Ayarlar > Internet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Bağlantısı > Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın kısmına 'Tık' koyun ve Adrese 213.171.205.180 B.Noktası yazan yere 80 yazıp Enter'a basın.
Ayarlarınızı daha sonra bu sekilde düzeltebilirsiniz.Düzeltemezseniz bana helinsarilgan@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz.
Her neyse , Adres cubuguna www.stardoll.com/es/stardolltv/?id=8 yazın ve enter'a basın.Sunucu biraz ağır ilerliyor biraz sabretmeniz lazım.Acılan sayfada üyelik girisi yapın ve bekleyin.Video acıldıgı zaman biraz izleyin.Sonra yukarıdaki linki silip www.stardoll.com/en/campaigns/marmadukeuk yazın ve enter'a basın.Bekleyin.Acılan sayfada köpegin yanındaki butona tıklayın.Bedavalar suitinizdedir.Yapamayanlar bana yukarıda verdigim adresten ulasabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©